Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Tijdelijk minder aanbod van huurwoningen in Breda, Etten-Leur en Roosendaal

01-04-2022

Woningcorporaties Alwel en Laurentius plaatsen de komende tijd minder woningen via Klik voor Wonen. Deze twee verhuurders bieden woningen aan in de gemeenten Alphen-Chaam, Breda, Etten-Leur, Moerdijk, Oosterhout en Roosendaal

Door een digitale aanval kunnen deze twee corporaties niet in hun systemen. Hierdoor kunnen zij beperkt nieuwe woningen aanbieden via Klik voor Wonen en Klik voor Kamers. Woningen die al geadverteerd waren, worden wel toegewezen. Medewerkers Verhuur van Alwel en Laurentius nemen telefonisch contact op met geïnteresseerden als de reactiedatum verstreken is.

Andere contactmogelijkheden
Ook loopt het contact met Alwel en Laurentius anders dan normaal.
Deze contactgegevens vind je hier

Hoe zit het met je persoonlijke gegevens bij Klik voor Wonen?
Klik voor Wonen maakt gebruik van een eigen systeem en heeft geen last van de digitale aanval van Alwel en Laurentius. Persoonlijke gegevens van woningzoekenden zijn veilig. Het is altijd slim om alert te zijn op valse e-mails, sms-berichten of valse telefoongesprekken. Let altijd goed op of het e-mailadres van de afzender klopt. En of je het telefoonnummer kent.

Moet ik mijn wachtwoord aanpassen?
Klik voor Wonen slaat géén wachtwoorden van jou op. Maar het is altijd verstandig om een aantal keer per jaar jouw wachtwoorden zelf aan te passen.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.

Of chat met ons op werkdagen. Je krijgt dan binnen een kwartier een reactie. Begin een chat bij de tekstballon rechts onderaan deze pagina.