Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

Jaarverslag Klik voor Wonen uit

09-05-2018

Graag leggen we aan je voor het jaarverslag Klik voor Wonen 2017. In dit jaarverslag vind je onder andere antwoord op de vraag hoeveel inschrijvingen en actief woningzoekenden Klik voor Wonen heeft. Maar ook hoe de inschrijftijd, zoektijd en slaagkansen zich ontwikkelen. Of hoeveel en welke woonruimten werden aangeboden door de aangesloten corporaties?

Belangrijkste resultaten op een rij

Stichting Klik voor Wonen verhuurt vooral sociale huurwoningen voor de zeven corporaties in West-Brabant. Eind 2017 stonden er ruim 66.000 woningzoekenden ingeschreven. Bijna een kwart (15.781) van deze klanten zocht via Klik voor Wonen actief naar een woning. In totaal slaagden 4.806 van hen er in om nieuwe woonruimte te vinden. Woningzoekenden die in 2017 een woning accepteerden, stonden gemiddeld 4,5 jaar ingeschreven. Hun actieve zoektijd bedroeg gemiddeld 1 jaar.

Gemeente specifieke informatie

Verder horen bij dit rapport bijlagen waarin we de belangrijkste cijfers en ontwikkelingen op gemeenteniveau presenteren. Het gaat om de tien gemeenten waar er in 2017 minimaal 100 woningen via Klik voor Wonen werden verhuurd. Wil je het jaarverslag van Klik voor Wonen inzien? Klik dan hier om deze te downloaden. 

Verdere ontwikkelingen

Zoals ieder jaar bespreken de bij Klik voor Wonen aangesloten woningcorporaties de jaarrapportage met hun huurdersbelangenverenigingen en gemeenten. Eventuele aandachtspunten die uit deze gesprekken naar voren komen, worden gebruikt bij de verdere ontwikkeling en verbetering van de dienstverlening Klik voor Wonen.

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.