Nieuws & Tips

Lees hier het nieuwsbericht dat je hebt aangeklikt.

Laatste nieuws

55+ appartementen van Avoord vanaf januari op Klik voor Wonen

08-10-2018

Vanaf 2 januari 2019 verhuurt Avoord het grootste deel van haar zelfstandige appartementen via Klik voor Wonen. Tot die tijd blijft de oude bemiddelingsprocedure gehandhaafd.

De locaties

Avoord is een zorgaanbieder in de gemeenten Etten-Leur, Zundert en omstreken. Zij richten zich op moderne ouderenzorg. De zelfstandige appartementen van onderstaande locaties worden vanaf 2 januari 2019 aangeboden via Klik voor Wonen:

  • Het Anbarg in nabij centrum Etten-Leur -  87 appartementen
  • Contrefort in Etten-Leur Noord - 117 appartementen
  • Kloostergaard in Etten-Leur -  94 appartementen 
  • Rijserf in Rijsbergen - 94 appartementen

Let op: De 135 appartementen van De Willaert in Zundert verhuurt Avoord via woningcorporatie Thuisvester. De (groeps)woningen met 24-uurs zorg verhuurt Avoord rechtstreeks.

De appartementen

Alle zelfstandige appartementen hebben een woonoppervlakte van 80 tot 150m2. Er is een woonkamer, open keuken, berging, één of twee slaapkamers, een gastentoilet, een badkamer met douche, wastafel en een tweede (aangepaste) toilet. Ieder appartement heeft zijn eigen voordeur, brievenbus, intercom en is voorzien van centrale verwarming met thermostaatkranen en dubbele beglazing. Er is een aansluitpunt voor kabel, telefoon en TV. Afhankelijk van de ligging en het type appartement is er een terras of balkon.  Verder zijn de  appartementen drempelvrij en  voorzien van een alarmeringssysteem.

Wel of nog niet ingeschreven

Sta je al op de wachtlijst van Avoord voor een zelfstandig appartement? In dat geval zet Klik voor Wonen de inschrijving over. Je opgebouwde inschrijftijd verhuist mee. Ook behoud je voorrang op de woningen die Avoord aanbiedt. 

  • Sta je bij Klik voor Wonen én bij Avoord ingeschreven? Dan voegen wij de twee inschrijvingen samen. De langste inschrijfduur blijft behouden.
  • Geïnteresseerd maar nog helemaal niet ingeschreven bij Avoord of Klik voor Wonen? Schrijf je dan zo snel mogelijk in bij Klik voor Wonen. 

Met één inschrijving een ruimer woningaanbod

Naast de woningadvertenties van Avoord (vanaf 2 januari 2019) vind je op de aanbodpagina van Klik voor Wonen ook de advertenties van 55+ woningen van andere verhuurders. Het gaat om woningcorporaties en zorgaanbieders in de gemeenten Alphen-Chaam, Breda, Drimmelen, Etten-Leur, Geertruidenberg, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Oosterhout, Rucphen en Zundert. 

Laatste nieuws

Telefonisch

Stel je je vraag liever telefonisch? Dat kan bij de medewerkers van de aangesloten verhuurders bij Klik voor Wonen.

Je vindt de telefoonnummers bij de contactgegevens.
  

Contact

Je vragen of opmerkingen kun je stellen via het contactformulier.
Wij reageren op werkdagen binnen 48 uur.