Huren Zevenbergen

Heb je verhuisplannen en wil je gaan huren in Zevenbergen? Klik voor Wonen heeft een groot aanbod van huurhuizen in Midden en West-Brabant. Of je nu op zoek bent naar een seniorenwoning, eengezinswoning of een appartement, bij Klik voor Wonen vind je altijd een woning die bij je past. Je kunt bij ons ook terecht voor sociale huurwoningen. Deze woningen worden aangeboden door acht Brabantse woningcorporaties. Ook mensen die nog maar kort staan ingeschreven, maken bij Klik voor Wonen kans op een huis.

Ruim aanbod
Als je wilt huren in Zevenbergen, Oudenbosch, Klundert of Moerdijk, vind je bij Klik voor Wonen een ruim aanbod. Een geschikt huurhuis vinden is in deze tijd niet eenvoudig. De wachtlijsten zijn lang en de huren in de vrije sector erg hoog. Bij Klik voor Wonen worden elke dag nieuwe huurhuizen uit de regio West- en Midden-Brabant aangeboden op de website. Acht verschillende woningcorporaties bieden hun huurhuizen aan via Klik voor Wonen. Dit zijn Laurentius, Alwel, Avoord, WonenBreburg, Mooiland, Woonkwartier, Woonvizier en Thuisvester. Je moet wel ingeschreven staan bij Klik voor Wonen om voor een huurwoning in aanmerking te komen. Inschrijven is heel eenvoudig en kost eenmalig twintig euro. Pas als je inschrijving compleet is, kun je reageren op vrijgekomen woningen. Ook kun je via een zoekprofiel je woonwensen aangeven. Komt er een geschikte woning vrij, dan krijg je automatisch bericht van ons.

Reageren
Als je een woning op het oog hebt, is reageren heel eenvoudig. Met een klik geef je je belangstelling aan. Dan is het afwachten of je de woning ook daadwerkelijk krijgt toegewezen. Het toewijzen gaat op verschillende manieren. De eerste manier is aanbod. Degene die het langst staat ingeschreven, krijgt de woning. Als je reageert, zie je meteen op welke plek je staat. Dat geeft goed inzicht in je kansen op een woning. Een andere manier is loting. Via ons systeem wordt een woningzoekende geselecteerd. De laatste manier is zo snel mogelijk reageren. Wie het eerst reageert, wordt de nieuwe huurder. En sommige huizen worden toegewezen aan bepaalde doelgroepen zoals senioren, grote gezinnen of Wmo-kandidaten. Bij de advertentie staat duidelijk aangegeven wat je moet doen om kans te maken op het huis.

Passend toewijzen
Sinds enkele jaren zijn de regels omtrent verhuren veranderd. En dat heeft consequenties voor de woningcorporaties maar ook voor toekomstige huurders. Huurwoningen worden voortaan alleen nog maar passend toegewezen. Dit betekent dat je gezamenlijk inkomen bepalend is voor welke woning je in aanmerking komt. Daarnaast wordt ook naar de gezinssamenstelling gekeken. Voor eenpersoonshuishoudens gelden andere maximale huurprijzen dan voor een gezin met drie kinderen. Bij je inschrijving vragen we altijd om een actuele inkomensverklaring. Je gegevens worden altijd gecontroleerd als je op een woning reageert. Klopt er iets niet, dan gaat het huis naar iemand anders.

Klik voor Wonen biedt overigens niet alleen huurwoningen, maar ook koopwoningen, nieuwbouwwoningen, commerciële ruimten, garages en parkeerplaatsen, deze zijn ook op de website te vinden. Als je wilt huren in Zevenbergen, moet je bij Klik voor Wonen zijn. Dan weet je zeker dat je kunt kiezen uit het grootste aanbod huurhuizen.