Appartement huren Oosterhout

Als je een appartement wilt huren in Oosterhout, moet je bij Klik voor Wonen zijn. Wij zijn het verhuurplatform van West- en Midden-Brabant met een groot aanbod van (sociale) huurwoningen. Of je nu op zoek bent naar een mooi appartement of een geschikte seniorenwoning, bij Klik voor Wonen ben je maar een klik verwijderd van de huurwoning die bij jou past.

Groot aanbod
Een geschikte huurwoning vinden is tegenwoordig niet eenvoudig. Je krijgt te maken met ellenlange wachtlijsten en het aanbod is soms zeer beperkt. Bij Klik voor Wonen proberen we er alles aan te doen om zo snel mogelijk een geschikte woning voor je te vinden. Wij zijn namens zes woningcorporaties dé bemiddelaar voor huurwoningen in West- en Midden-Brabant. Dat houdt in dat we een groot en breed aanbod hebben van verschillende huurwoningen. De kans is dus groter dat je een appartement vindt dat aan alle wensen voldoet. Bij Klik voor Wonen hebben zelfs mensen die nog niet zo lang staan ingeschreven kans om een woning toegewezen te krijgen.

Een geschikte woning
Als je snel een appartement wilt huren in Oosterhout, Geertruidenberg, Raamsdonksveer of Drimmelen, hoef je jezelf alleen maar in te schrijven bij Klik voor Wonen. Na inschrijving krijg je direct toegang tot ons uitgebreide woningaanbod. Om het zoeken wat makkelijker te maken, kun je in het zoekprofiel je persoonlijke woonwensen aangeven. Zoek je een appartement dicht bij het centrum? Of juist een geschikte woning met tuin voor het hele gezin? Je kunt alle wensen aangeven. En als er dan een geschikte woning vrijkomt, krijg je automatisch bericht van Klik voor Wonen. Bekijk vervolgens vrijblijvend de foto’s en extra informatie over het huis. Als je echt interesse hebt, kun je op de woning reageren.

Toewijzen van de woning
Dan breekt er een spannende tijd aan. Zou je de woning toegewezen krijgen? Ook als je nog niet zo lang staat ingeschreven, maak je kans op een woning. Want via Klik voor Wonen kan de verhuurder de woning op verschillende manieren aanbieden. Meestal gaat het appartement naar de kandidaat die het langst staat ingeschreven. Maar soms krijgt de woningzoekende die het eerste reageert de woning. Of loting bepaalt wie de nieuwe huurder wordt.
 
Passend toewijzen
Door nieuwe wetgeving zijn woningcorporaties verplicht huurhuizen passend toe te wijzen. Alleen als de huurprijs past bij het inkomen van de woningzoekende, krijgt deze de woning toegewezen. Met deze regels wordt voorkomen dat de huurprijzen voor bepaalde inkomens te hoog worden. En het zorgt ervoor dat iedereen een geschikte huurwoning kan vinden. Klik voor Wonen zorgt ervoor dat je automatisch een overzicht krijgt van woningen die passen bij jouw inkomen. Als je eerste kandidaat voor een woning bent, controleert de woningcorporatie altijd deze gegevens. Klopt het niet, dan krijgt je het appartement of de woning niet.

Een appartement huren in Oosterhout komt met Klik voor Wonen een stuk dichterbij. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.